Persoonlijke begeleiding

Doel van de persoonlijke begeleiding is ervoor te zorgen dat je het beste uit je zelf haalt door effectief en gericht te trainen met de trainingsvormen en -middelen en tijd die voor jou geschikt en beschikbaar zijn. 

Schaatstraining advies & begeleiding biedt deze begeleiding via een digitaal trainingsplan op maat, met persoonlijke schema’s (uitgewerkt per training) en een logboek waarin je jouw terugkoppeling geeft. Het trainingsplan wordt helemaal op maat gemaakt, dat wil zeggen afgestemd op jouw niveau, belastbaarheid, beschikbare tijd en werk- en privé-situatie.

De intensiteit van de begeleiding kun je zelf bepalen. Kies het pakket dat bij jou past:

Pakket 1: Basis
Jaarplan met trainingsschema’s op maat op basis van de doelen en (trainings) mogelijkheden van de sporter. Met een persoonlijke inlogcode via internet beschikbaar, inclusief logboek en regelmatig feedback. Alles digitaal.
Tarief

Pakket 2: Basis plus
Basispakket, uitgebreid met ‘live’ begeleiding bij diverse trainingen in het seizoen.
Tarief

Voor wie?

  • Junioren en neo-senioren die net buiten een commercieel of gewestelijk team vallen.
  • Senioren die ondanks drukke baan en gezin toch willen presteren.
  • Masters die het tijd vinden om nog eens alles eruit te halen wat er in zit.
  • Marathonschaatsers die meer begeleiding willen in hun trainingsopbouw.
  • Schaatsers die de alternatieve Elfstedentocht op bijv. de Weissensee op de planning hebben staan.

 

Hoe werkt het?

Na ontvangst van jouw aanvraagformulier waarin je aangeeft wat jouw niveau, doel en trainingsmogelijkheden zijn, neem ik contact met je op voor een intakegesprek. In dat intakegesprek nemen we die gegevens door en stemmen we een globale trainingsopzet af.

Daarna ontvang je een inlogcode waarmee je in onze portal kunt inloggen om jouw persoonlijke jaarplan te bekijken. Dit jaarplan, dat in principe loopt van mei t/m maart, geeft aan welke weken je wat meer moet trainen (de zogenoemde ‘omvangsweken’), welke wat intensiever en welke je vooral rustig aan moet doen (de ‘herstelweken’).
Lees eventueel meer over:

In de portal vind je steeds per maand jouw schema’s. Jouw taak is om dit jaarplan te gebruiken als dagboek. Elke trainingsdag geef je je ochtendpols, ochtendgewicht, kwaliteit van slaap, eten en de training zelf aan. Door deze terugkoppeling krijg ik snel inzicht of we op de goede weg zijn of dat het schema wellicht te zwaar of te licht is en eventuele bijsturing nodig is.

Mede op basis daarvan maak ik de schema’s voor de volgende maand. Ook is er ruimte voor vragen, waarop ik weer kan reageren. Het meeste contact tussen ons gaat dus via het digitale dagboek, maar natuurlijk is mailen en bellen ook altijd mogelijk.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor deze persoonlijke begeleiding, stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl met je contactgegevens en je vraag of wensen.

Nieuws
Agenda