Persoonlijke begeleiding

Doel van de persoonlijke begeleiding is dat jij het beste uit jouzelf haalt door effectief en gericht te trainen met de trainingsvormen en -middelen en tijd die voor jou geschikt en mogelijk zijn.  

Schaatstraining advies & begeleiding biedt deze begeleiding via een online trainingsplan op maat, met persoonlijke schema’s (uitgewerkt per training) en een logboek waarin jij jouw terugkoppeling geeft. Het trainingsplan wordt helemaal op maat gemaakt, dat wil zeggen afgestemd op jouw niveau, belastbaarheid, beschikbare tijd en werk- en privé-situatie.

 

Pakket ‘Basis’

Jaarplan met trainingsschema’s op maat op basis van jouw doelen en (trainings)mogelijkheden. Het trainingsprogramma wordt beschikbaar gesteld via een online programma (benaderbaar op zowel pc, tablet als mobiel), inclusief logboek en feedbackfunctie.
Tarief seizoen 2024-2025

Aanvullende modules

Het jaarplan kan worden uitgebreid met de volgende modules:

  • Online privé training via Zoom (bijv. droogtraining, circuittraining of schaatsplanken)
  • Online filmanalyse ‘Small’ via Zoom (analyse één techniekonderdeel)
  • Online filmanalyse ‘Big’ via Zoom (uitgebreide techniekanalyse)

Daarnaast is het jaarplan ook uit te breiden met een privé training of andere clinic op een locatie naar keuze. Kijk hier voor meer informatie over de modules en clinics.

 

Pakket ‘Teambegeleiding’

Wil jij samen met je schaatsmaatjes of (marathon)team gebruikmaken van de online begeleiding door Schaatstraining advies & begeleiding (2 tot max. 6 personen), dan kunnen we je een voorstel op maat aanbieden voor het team. Uitgangspunt voor de teambegeleiding is eenzelfde seizoensopbouw en piekmomenten en grotendeels dezelfde trainingen. Neem contact op als je hier meer over wilt weten.

 

Voor schaatsers die meer willen!

De begeleiding is ideaal voor alle schaatsers die net wat meer begeleiding en persoonlijke aandacht willen dan hun vereniging kan bieden:

  • Junioren en neo-senioren die net buiten een selectie of KNSB Talent Team vallen.
  • Senioren die ondanks drukke baan en gezin toch willen presteren.
  • Masters die het tijd vinden om nog eens alles eruit te halen wat erin zit.
  • Marathonschaatsers die meer begeleiding willen in hun trainingsopbouw.
  • Schaatsers die de alternatieve Elfstedentocht op bijv. de Weissensee op de planning hebben staan.

 

Jaarplan en portal

Via het aanvraagformulier geef je alle benodigde input voor het jaarplan, zoals informatie over jouw sportverleden, jouw doel(en) en trainingsmogelijkheden. Op basis daarvan maak ik een trainingsopzet, die we via een intakegesprek met elkaar doornemen.

Via de online portal heb jij inzicht in het jaarplan, de trainingsschema’s en een kennisbank met zowel trainingsinformatie als filmpjes en uitleg over de uitvoering van oefeningen. Het jaarplan loopt van mei t/m maart.

De schema’s staan steeds per maand in de portal. Op basis van de feedback die jij geeft in het logboek, zoals ochtendpols, ochtendgewicht, slaap, voeding en eventuele andere feedback, kan ik waar nodig bijsturen en de schema’s voor de nieuwe maand maken en online zetten.

Lees eventueel meer over:

 

Aanmelden of meer informatie

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden voor deze persoonlijke begeleiding, stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl met je contactgegevens. Dan neem ik contact met je op.

Agenda