Samenwerking

Schaatstraining advies & begeleiding werkt nauw samen met diverse partners in zowel Nederland als in Inzell.

Dave van Dam Sport

Bij Dave van Dam Sport in Haastrecht kun je terecht voor schaatsen, skeelers en sportkleding. Dave van Dam Sport biedt ook specialistische materiaalkennis. Zo kan hij als geen ander adviseren over de juiste schaatsen, ronding of bending. Voor specialistische vragen over materiaal en onze ‘materiaalbox’ in Inzell werken wij  samen met Dave van Dam Sport.
>> Lees meer

Fysiosportcentrum Stolwijk

Blessures zijn vervelend, maar als je als sporter niet oplet, worden ze ook nog eens langdurig of leiden ze tot nog meer blessures. Al bij beginnende klachten is een bezoek aan een fysiotherapeut dan ook al aan te raden.
Heb je (fysieke) klachten, dan kunnen wij je voor een eerste intake introduceren bij Fysiosportcentrum Stolwijk. De fysiotherapeuten die daar werken komen zelf uit de schaatssport en kunnen zich dan ook goed inleven in jouw sportieve leven.
>> Lees meer

In Inzell werken we veel samen met de lokale bevolking. Voor overnachtingen bieden we meerdere accommodaties aan met ieder z’n karakteristieken.

Hotel Das Bergmayr

Hotel Das Bergmayr ligt op zo’n 1,8km van de ijsbaan. Het dagelijkse diner en de filmanalyses vinden plaats in het restaurant van dit hotel.
>>Lees meer

Alpinhotel INzeller / Restaurant Zeitlos 

Alpinhotel INzeller biedt een prachtige ambiance, mooie kamers en ligt op zo’n kilometer van de ijsbaan.
>>Lees meer

Landhotel Binderhäusl

Landhotel Binderhäusl ligt op een goede km lopen van de ijsbaan, prachtig gelegen tegen de Falkenstein aan.
>> Lees meer

Pension Restner

Pension Restner biedt prima kamers, incl. ontbijt aan de Sulzbacherstrasse 69 en iets verderop een prachtige Ferienwohnung. Beide kunnen we regelmatig ook aanbieden.
>> Lees meer

Haus Schwalbennest

Liever een appartement waarbij je zelf voor je ontbijt zorgt, kies dan voor een appartement in Haus Schwalbennest.
>> Lees meer

Daarnaast werken we in Inzell nauw samen met lokale horeca en specialisten, zoals een (Nederlands sprekende) fysiotherapeut die we bij fysieke klachten direct kunnen inschakelen, lokale gidsen voor onze Mountainbiketochten en de lokale fietsspeciaalzaak voor het huren van eersteklas mountainbikes.

Agenda