Haus Schwalbennest

Schaatstraining advies & begeleiding biedt ook de appartementen van Haus Schwalbennest aan.

Haus Schwalbennest staat buiten het dorpscentrum en is zeer rustig gelegen aan een uitgestrekte weide, aan de zonzijde van Inzell. Hier kun je genieten van het uitzicht op de bergen en van de alpaca’s en de koeien in de wei. Er is geen doorgaand autoverkeer, de tuin grenst aan een fiets-wandelpad. Rust gegarandeerd dus. Toch ligt het huis niet afgelegen. Het ijsstadion, de dorpskern, het openlucht- en overdekte zwembad met saunalandschap, het kurpark en ook de langlaufloipes en fiets- en wandelwegen bevinden zich op loopafstand.

De verschillende appartementen die hier beschikbaar zijn:

  • Woning Edelweiß: 1e verdieping, 64m², voor 2 personen
  • Woning Anemone: 1e verdieping, 46 m², voor 2 personen
  • Woning Enzian: 2e verdieping, 60 m², voor 2 – 3 personen
  • Kamer Margerite: 1e verdieping, voor 2 personen (eenpersoonsbedden), met badkamer en balkon. Deze woning wordt alleen verhuurd in combinatie met een ander appartement.

Fiets- en wandelkaarten, informatie over de omgeving en de vele toeristische bezienswaardigheden zijn te vinden in de Gaststube. De serre naast de Gaststube is een prima plekje om met een boek uit onze bibliotheek even lekker te ontspannen.

Er is gratis WIFI aanwezig en ook bij deze accommodatie ontvang je de Chiemgau Karte, die je diverse kortingen in en rondom Inzell geeft.

Website Haus Schwalbennest

Agenda