Relatie Trainingsdag verschuift naar 22 augustus

Relatie Trainingsdag verschuift naar 22 augustus

De op zondag 16 mei geplande 11e Relatie Trainingsdag in Doorn hebben we verplaatst naar zondag 22 augustus. UPDATE 10 AUGUSTUS LEES HIER

Zaterdag 1 mei is vanuit de overheid besloten nog geen verdere versoepellingen door te voeren. Dat betekent dat we in mei gewoonweg nog geen evenement als de Relatie Trainingsdag kunnen organiseren.

Wel willen we zondag 16 mei een extra training in het Doornse Gat organiseren voor diegenen die we begeleiden met persoonlijke schema’s. Als je daarin geïnteresseerd bent, laat ons dan weten.

Het weekend van 21 en 22 augustus maken we er weer een compleet trainingsweekend van vergelijkbaar met vorig jaar. Met op zaterdag een droogtraining en op zondag de Relatie Trainingsdag waaraan iedereen kan deelnemen. En voor die sporters die we met persoonlijke schema’s begeleiden nog een extra training op zaterdagmiddag.

Meer over de inhoud, het programma en aanmelden voor de Relatie Trainingsdag volgt later deze zomer. Maar zet de datum alvast in je agenda: zondag 22 augustus!