11e Relatie Trainingsdag wordt Relatie Trainingsweekend

11e Relatie Trainingsdag wordt Relatie Trainingsweekend

Onze 11e Relatie Trainingsdag wordt dit jaar wat anders ingevuld dan voorgaande jaren. Mede door de huidige COVID-situatie en de daarbij behorende maatregelen maken we er dit jaar een Relatie Trainingsweekend van. Met drie onderdelen verdeeld over twee dagen en afsluiting met ‘Kaffee und Kuchen’.

Hoe zit dit weekend in elkaar?

Zaterdag 21 augustus:
1. 10.00-11.30 uur: reguliere (techniek)droogtraining Driebergen
2. 14.30-17.00 uur: sprongentests voor deelnemers persoonlijke begeleiding (op vervolg van de sessie op 16 mei jl.) in het Doornse Gat.

Zondag 22 augustus:
3. 10.00-12.00 uur: intensieve, maar gezellige droogtraining in het Doornse Gat met na afloop gezamenlijk koffie/thee en taart ter plaatse

Kortom, met twee of drie onderdelen een mooi Relatie Trainingsweekend op dit moment van het seizoen!

Deelname

Je kunt in principe aan ieder onderdeel afzonderlijk deelnemen. De techniekdroogtraining op zaterdagmorgen is voor iedereen toegankelijk. Deze is echt gericht op de techniek en ook mogelijk als je nog niet veel in de ‘hoeken’ hebt gezeten deze zomer.

De droogtraining van zondagmorgen is ook voor iedereen toegankelijk. Wel zal deze training wat intensiever zijn dan de gebruikelijke techniekdroogtraining van zaterdag. Het is dus wel handig als je voor deze training al wat meer aan droogtraining hebt gedaan deze zomer.

De sprongentest op zaterdagmiddag is specifiek voor deelnemers persoonlijke begeleiding.

Kosten

Alle trainingen zijn gratis voor de deelnemers aan de persoonlijke begeleiding.
Droogtraining zaterdagmorgen: voor overige deelnemers 10 euro.
Droogtraining zondagmorgen: voor iedereen die dit jaar aan een activiteit van Schaatstraining advies & begeleiding deelneemt gratis (anders 10 euro).

Aanmelden

Aanmelden voor een of meer trainingen in dit weekend doe je via mail. Geef daarbij aan of je bij alle trainingen aanwezig wilt zijn of alleen een enkele training.