10 jaar!

10 jaar!

Op 16 juli 2010 startte ik officieel met Schaatstraining advies & begeleiding. Met als doel schaatsers te helpen met persoonlijke (online) trainingsschema’s en aandacht voor de techniek door middel van “een paar” techniekweken per jaar op het mooie ijs van Inzell.

Nu, tien jaar later, zijn we bezig met de 117e techniekweek! De afgelopen tien jaar hebben we de volgende weken mogen organiseren:

  • 102 Techniek Trainingsweken op het ijs van Inzell
  • 4 Techniek Trainingsweken op het ijs van Erfurt
  • 1 Techniek Trainingsweek op het zomerijs van Berlijn
  • 2 Techniek Trainingsweken op het zomerijs van Leeuwarden
  • 2 Techniek Trainingsweken op het zomerijs van Hamar
  • 5 Droogtrainingsweken en 1 multidisciplinaire Trainingsweek in Inzell

De zomerweek waarin ons jubileum exact viel, twee weken geleden, was precies de 100ste techniekweek op het ijs van Inzell! Hoe mooi is dat!

Daarnaast heb ik door al deze tien jaar heen maar liefst 306(!) jaarplannen met bijbehorende persoonlijke trainingsschema’s gemaakt. Ontzettend veel clinics georganiseerd, van bijscholingen voor trainers tot droogtrainingen en skeelertrainingen waar iedereen die aan z’n techniek wil werken mee kon doen. Zo mocht ik in deze tien jaar maar liefst 570 verschillende sporters van dienst zijn!

En op zondag 6 september a.s. vindt onze tiende Relatie Trainingsdag plaats in Doorn! Een dag vol mooie trainingen, maar zeker ook tijd voor een toost op ons jubileum.

Met heel veel dank aan mijn collega-trainers! Allereerst Leen, die niet alleen collega-trainer is, maar ook ontzettend veel werk voor mij verricht binnen mijn bedrijf. En Jetske Wiersma, Tristan Loy en Piet Knip, die mij bij veel techniekweken geassisteerd hebben zodat ik nog meer schaatsers kon laten deelnemen.

Wat een fantastische tien jaar hebben we achter de rug. Bekijk hieronder een impressie van onze activiteiten door al deze jaren heen. Ik kijk er met ontzettend veel trots op terug. En ik ga vooral nog heel graag minimaal tien jaar door!

Heel veel dank aan iedereen die op de een of andere manier aan mijn eerste succesvolle tien jaar heeft bijgedragen!!

Jubileum-actie t.b.v. Fonds Gehandicaptensport