Zomerplannen 2019

Zomerplannen 2019

Geen zomerijs op de 400m-baan in Inzell deze zomer, daarom hebben we weer een mooi alternatief zomerplan in elkaar gedraaid!

Alles moet nog definitief uitgewerkt worden, maar dit zijn alvast de plannen voor de komende zomer:

Droogtrainingsweek Inzell (Duitsland): 23-28 juni
Van zondagavond 23 tot en met vrijdagmorgen 28 juni organiseren we weer een mooie trainingsweek met allerlei trainingsvormen ter voorbereiding op het ijs. Dit keer maakt ook een ijstraining op de ijshockeybaan deel uit van de trainingsvormen, die verder zullen bestaan uit o.a. schaatsplanken, droogtraining en mountainbiken.

Techniekweek Berlijn (Duitsland): 7-12 juli
Van zondagavond 7 tot en met vrijdagmorgen 12 juli organiseren we een Techniek Trainingsweek  op het zomerijs van Berlijn.

Techniekweken Hamar (Noorwegen): 28 juli – 9 augustus
Daarna vertrekken we naar Noorwegen om twee Techniek Trainingsweken op het zomerijs van Hamar te organiseren: de eerste van zondagavond 28 juli tot en met vrijdag 2 augustus en de tweede vindt plaats van zondagavond 4 tot en met vrijdag 9 augustus.

Techniekweek Leeuwarden: 26-30 augustus / 2-6 september
En tot slot zijn we ook bezig om een Techniek Trainingsweek in Nederland te organiseren, te weten op het ijs van Leeuwarden. Zeer waarschijnlijk wordt dat van maandagmorgen 26 tot en met vrijdag 30 augustus. Maar het kan ook zijn dat dit een week later wordt, dus van maandagmorgen 2 tot en met vrijdag 6 september.

Nu al voorkeur?
Alle weken zijn gericht op (het niveau van) wedstrijdschaatsers die hun techniek willen verbeteren. Heb je nu al voorkeur voor een van deze weken? Stuur dan alvast een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl met jouw voorkeur, dan kan ik daar rekening mee houden