Zomerijs Inzell 2016

Het einde van dit jaar nadert al weer hard! En heel veel trainingsweken in het eerste deel van het seizoen zijn inmiddels al gepasseerd. Iedere keer blijft het weer gaaf om zoveel schaatsers blij te maken.
Dit seizoen hebben we er al 11 Techniek Trainingsweken opzitten die ik, o.a. samen met Jetske, Tristan of Leen, aan jullie heb mogen geven.
En terwijl we nog midden in dit seizoen zitten, zijn inmiddels de data voor het zomerijs 2016 in Inzell al bekend. De Max Aicher Arena is in juli open van zaterdag 2 tot en met zondag 24 juli. Dat betekent dat Schaatstraining advies & begeleiding weer drie Techniek Trainingsweken tijdens het zomerijs zal organiseren.

  • Zomerijs week 1: van zondagavond 3 tot vrijdagmorgen 8 juli 2016
  • Zomerijs week 2: van zondagavond 10 tot vrijdagmorgen 15 juli 2016
  • Zomerijs week 3 van zondagavond 17 tot vrijdagmorgen 22 juli 2016

De prijzen voor deelname aan deze weken zijn op dit moment nog niet bekend, maar er kan alvast vooringeschreven worden. Ook al is het nog maar december, de vraag naar de weken op het zomerijs is al groot. Wees er dus snel bij als je wilt deelnemen. Geef dan ook even aan naar welke week jouw voorkeur eventueel uitgaat. We proberen daar dan zoveel als mogelijk rekening mee te houden.
Voorinschrijven kan door middel van een mail naar: info@schaatstrainingadvies.nl.