Zomerclinics: droogtraining en skeeleren

Ook deze zomer organiseren we weer volop clinics gericht op het langebaanschaatsen: droogtraining in Driebergen, skeelertraining in Ammerstol en skeelertraining in Lisserbroek.
De trainingen staan open voor alle (wedstrijd)schaatsers die in de zomer een basis willen leggen voor hun winterseizoen. De trainingen staan dan ook in het teken van oefeningen gericht op de schaatstechniek.
Droogtraining in Driebergen
De droogtrainingen vinden plaats in Driebergen: voor de zomervakantie op donderdagavond en na de zomervakantie op zaterdagmorgen. De eerste vindt plaats op donderdag 7 mei.
Meer info
Skeelertraining Ammerstol
De skeelertrainingen in Ammerstol zijn weer op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Zowel voor als na de zomervakantie vindt er een serie plaats. De eerste vindt plaats op woensdag 13 mei.
Meer info
Skeelertraining Lisserbroek
Natuurlijk komt er ook weer een serie skeelertrainingen in Lisserbroek. Deze vinden overdag plaats, op vrijdagmorgen van 09.00 tot 10.30 uur. Deze serie start na de zomervakantie op vrijdag 14 augustus.
Meer info
Privé training
Uiteraard zijn er naast deze clinics ook altijd privé trainingen voor 1 of enkele personen of complete trainingsdagen voor een team op maat mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via info@schaatstrainingadvies.nl.