Winnaars Jubileumactie K5

In het kader van het 5-jarig bestaan van Schaatstraining advies & begeleiding hebben we in juli een jubileumactie uitgezet voor de meest unieke K5-foto.
Met maar liefst 27 inzendingen met fantastische K5-plaatjes in vaak heel bijzondere omgeving, was het een lastige maar uitdagende klus voor de jury (bestaande uit Jetske, Leen en Monique) om de meest unieke drie hieruit te halen. Toch is het ons gelukt.
Wat vooral van belang was voor het toekennen van de punten was de mate van bijzondere locatie of gelegenheid en uiteraard de uitvoering van de K5.
Hierbij zijn wij gekomen tot de volgende uitslag:

  1. Peter van den Bos – Zelfs op zijn trouwdag in de K5
  2. Martijn Kos – Inventieve trainingsvorm: in de K5 op de waterski
  3. Frits van Soest – Een unieke en humoristische uitvoering van de K5

De prijswinnaars ontvangen binnenkort hun prijs uit onze nieuwe kledinglijn, te weten schaatsjack 2nd layer (1e prijs), bodywarmer (2e prijs) en running shirt (3e prijs) thuis.
Luciano Negro, met een zeer artistieke uitwerking van de K5 door middel van beplakte memootjes, en Irma Woud, die zelfs het huishouden in de K5 doet, kwamen op een gedeelde vierde plaats. Bert van Ittersum, boven op de Mont Ventoux, en Brigitte van Barneveld, met een door haar zoon gemaakt beeld van Brigitte in de K5-positie, volgden op de zesde en zevende plaats.
Ook de andere foto’s waren echter geweldig om te ontvangen. Fantastisch om te zien hoe of waar iedereen zijn K5 heeft uitgevoerd. Dank iedereen voor de super inzendingen!
Hieronder zie je de winnaars. Je kunt alle inzendingen bekijken op onze Facebook-pagina.

K5