Tweede Schaatstraining advies & begeleiding Testdag

Tweede Schaatstraining advies & begeleiding Testdag

Na de succesvolle eerste testdag bij Zoetemelk Pro indoorcycling, die op 20 mei 2017 plaatsvond, hebben we samen met Diane Valkenburg op zaterdag 30 september onze tweede testdag gepland!
Deze tweede testdag is een mooie gelegenheid om erachter te komen met welke fysieke conditie je de winter in gaat.

Samenwerking Zoetemelk Pro indoorcycling
Ook deze tweede testdag vindt plaats bij Zoetemelk Pro indoorcycling waar voormalig topschaatser en inspanningsfysioloog Diane Valkenburg de testen weer uitvoert. Net als tijdens de eerste testdag, kun je tijdens deze editie aan twee inspanningstesten deelnemen; een Wingate en een VO2max-test.

Testdag
We starten de dag met de 30 seconden durende Wingate sprinttest. Daarin wordt je anaerobe vermogen gemeten. Dit vermogen is een goede voorspeller voor schaatsprestaties. Na de lunch wordt een VO2max test uitgevoerd. Deze test meet je maximale aerobe vermogen, je maximale hartslagfrequentie, je maximale zuurstofopname en je lactaatcurve. Aan de hand van deze test wordt je omslagpunt bepaald en worden trainingszones opgesteld.
De testresultaten geven informatie om je trainingen beter in te richten. De sporters die ook aan de eerste testdag deelgenomen hebben, kunnen met de resultaten op deze tweede testdag de trainingsarbeid van afgelopen zomer controleren.
Voor deze exclusieve testdag voor deelnemers van Schaatstraining advies & begeleiding heeft Zoetemelk Pro indoorcycling een speciale aanbieding: je kunt de Wingate en VO2max-testen samen uitvoeren voor € 170,20. Tijdens de testdag wordt voor een lunch gezorgd.

Blijvend testen
Naast deze testdag kun je blijvend gebruikmaken van de verschillende testen bij Zoetemelk Proindoorcycling. Zo kun je bijvoorbeeld gedurende het winterseizoen een aantal keren gebruikmaken van de 6’-submax-test. Daarmee heb je goed vergelijkingsmateriaal voorhanden hoe het (conditioneel) met je gaat. Hiervoor kun je direct contact zoeken met Diane Valkenburg.

Hier vind je de uitnodiging en prijzen van de verschillende testen en de speciale kortingen voor schaatsers van Schaatstraining advies & begeleiding.

Deelnemen?
Wil je meedoen aan de exclusieve testdag op zaterdag 30 september? Stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl.