Trainingsweken zomerijs Inzell bijna van start

Nog een paar dagen en dan opent de Max Aicher Arena in Inzell weer voor 3 weken haar deuren. Vanaf de eerste tot en met de laatste dag dat de ijsbaan in Inzell deze zomer geopend is, organiseren wij vier 5-daagse techniek trainingsweken.
Vijf dagen op het mooie ijs van Inzell heerlijk aan je techniek werken. In totaal bijna 50 schaatsers zullen aan deze weken deelnemen. Door het inzetten van een extra train(st)er is het voor ons mogelijk om zoveel deelnemers een mooie techniekweek te kunnen bieden, waarbij persoonlijke aandacht voorop blijft staan.
Bij de eerste trainingsweek die hoofdzakelijk uit Russische deelnemers bestaat, zal Svetlana Kaykan (oud-Russisch topschaatster) van Kia Speed Skating Academy Monique regelmatig assisteren. Bij de overige trainingsweken op het zomerijs zal Jetske Wiersma, tevens trainer/coach van de gewestelijke selectie junioren B van Zuid-Holland, Monique assisteren.
Ruimte om nog deel te nemen aan deze weken is er niet meer, maar in het najaar zijn er ook weer volop mogelijkheden om een keer deel te nemen.
Trainingsweken in het najaar
In de maanden november en december er diverse mogelijkheden om ook zo’n fantastische trainingsweek mee te maken. Je kan inschrijven voor de volgende weken:

  • November-week 46: zondagavond 9 tot vrijdagmorgen 14 november
  • November-week 47: zondagavond 16 tot vrijdagmorgen 21 november
  • December-week 49: zondagavond 30 november tot vrijdagmorgen 5 december
  • Kerstweek incl. wedstrijdweekend: zaterdag 27 t/m woensdag 31 december

Kijk in onze agenda voor meer informatie over onze weken in het najaar.
Wil je meer informatie over deze weken of je direct al aanmelden, mail dan naar info@schaatstrainingadvies.nl. Ook voor deze weken zijn er al weer volop aanmeldingen, dus wacht niet te lang.
Bekijk hier een impressie van de techniekweken in Inzell: