Trainingsweek 'vroege herfst' volgeboekt

De techniek trainingsweek die Schaatstraining advies & begeleiding organiseert van maandag 26 september t/m zaterdag 1 oktober op het vroege herfstijs van Inzell is alweer volgeboekt. Er kan dus niet meer worden ingeschreven voor deze week.
Wel staan er al weer nieuwe weken in de planning, te weten:

Erfurt 17-23 november 2011
Deze week staat in het teken van de internationale masterwedstrijd die op 19 en 20 november wordt gehouden op het snelle ijs van Erfurt (D). Zo zullen de eerste dagen in het teken staan van wedstrijdvoorbereiding, word je tijdens de wedstrijden volledig begeleid en gecoacht en volgen er na de wedstrijd nog drie dagen techniektraining.
Inzell 3-8 januari 2012
Deze week is gericht op het klaarstomen voor de wedstrijdpiek. De puntjes op de i zetten, zodat je vol vertrouwen aan de start kunt staan van de belangrijke wedstrijden die (meestal) aan het eind van het seizoen plaatsvinden. Deze week valt in de vakantie, dus ook sporters die aan de vaste vakantieperiodes vastzitten, kunnen genieten van het mooie ijs en de schitterende omgeving van Inzell!
Inzell 26 januari-1 februari 2012
Deze week staat weer in het teken van een internationale masterwedstrijd die op 28 en 29 januari op het zuidduitse ijs wordt georganiseerd. Wederom een stukje wedstrijdvoorbereiding, twee dagen wedstrijd en daarna nog drie dagen werken aan de techniek, waarbij uiteraard extra aandacht voor de verbeterpunten uit de wedstrijd.

Interesse? Stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl. Dan zet ik je alvast op de voorinschrijvingslijst.
Wil jij een trainingsweek boeken bij Schaatstraining advies & begeleiding in een andere periode? Voor groepen van minimaal zes personen kan een week naar wens worden ingericht. Mail dan je wensen naarinfo@schaatstrainingadvies.nl.