Trainingsweek Erfurt vol

De wedstrijd/techniek trainingsweek die Schaatstraining advies & begeleiding in Erfurt organiseert van donderdag 17 t/m woensdag 23 november zit vol. Er kan dus niet meer worden ingeschreven voor deze week.
Wel staan er al weer nieuwe weken in de planning, te weten:

Inzell 3-8 januari 2012
Deze week is gericht op het klaarstomen voor de wedstrijdpiek. De puntjes op de i zetten, zodat je vol vertrouwen aan de start kunt staan van de belangrijke wedstrijden die (meestal) aan het eind van het seizoen plaatsvinden. Deze week valt in de vakantie, dus ook sporters die aan de vaste vakantieperiodes vastzitten, kunnen genieten van het mooie ijs en de schitterende omgeving van Inzell!
Inzell 26 januari-1 februari 2012
Deze week staat weer in het teken van een internationale masterwedstrijd die op 28 en 29 januari op het zuidduitse ijs wordt georganiseerd. Wederom een stukje wedstrijdvoorbereiding, twee dagen wedstrijd en daarna nog drie dagen werken aan de techniek, waarbij uiteraard extra aandacht voor de verbeterpunten uit de wedstrijd.

Inschrijven
Interesse? Stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl. Dan zet ik je alvast op de voorinschrijvingslijst.
Zelf met een groep een week plannen?
Wil jij een trainingsweek boeken bij Schaatstraining advies & begeleiding in een andere periode? Voor groepen van minimaal zes personen kan een week naar wens worden ingericht. Mail dan je wensen naar info@schaatstrainingadvies.nl.