Techniekweken januari en februari 2021

Techniekweken januari en februari 2021

Vanwege de lockdown in Duitsland waardoor hotels, restaurants en sportfaciliteiten zoals de Max Aicher Arena gedurende de maand november gesloten zijn, én vanwege de maatregelen in Nederland waardoor Duitsland op code oranje staat en reizen naar het buitenland wordt afgeraden, kunnen de techniekweken die we in november en december hadden gepland niet, in die periode plaatsvinden.

In overleg met de deelnemers worden de weken naar later in het seizoen verschoven. Gezien er geen WK’s voor masters plaatsvinden dit seizoen, hebben we langer de tijd om met techniekweken door te gaan. Zo staan er nu in de planning:

De weken staan in eerste instantie open voor de deelnemers uit de november- en decemberweken. Maar… waar nog plek over is, zijn nieuwe deelnemers welkom. De laatste twee weken vallen in de voorjaarsvakantie, zodat deze weken ook geschikt zijn voor junioren om aan te sluiten.  

Tijdens de weken nemen we alle veiligheid in acht. Zo vinden op de ijsbaan maatregelen plaats, zoals het dragen van mondkapjes, buiten warming-up en het aandoen van de schaatsen doe je in een ander ‘vak’ dan de groep vooraf en na afloop van ons trainingsuur. De filmanalyses doen we met mondkapje en met een tweede beeldscherm. Het eten ’s avonds doen we in een eigen ruimte van het restaurant zodat we minimaal in contact komen met andere gasten.   

Interesse? Stuur een mail.