Schaatstraining advies & begeleiding 10 jaar!

Schaatstraining advies & begeleiding 10 jaar!

In 2010 ben ik van start gegaan met Schaatstraining advies & begeleiding. Wat gaat de tijd hard. En wat hebben we mooie jaren met gigantisch veel mooie trainingsdagen, -weken en -activiteiten achter de rug! 

Iedereen die daar op welke manier dan ook een bijdrage aan heeft geleverd, heel erg bedankt daarvoor!! Zeker ook dank aan mijn mede-trainers van de afgelopen jaren Jetske, Tristan, Piet en natuurlijk Leen! Graag ga ik nog een lange tijd en met hetzelfde enthousiasme door! 

Want effectief, gericht en vooral met veel plezier trainen, dat is waar ik voor sta. Maar… waar het voor mij, ons en heel veel van mijn sporters zo vanzelfsprekend en gemakkelijk is om te sporten, geldt dat niet voor iedereen. 

Daarom wil ik dit jubileumjaar wat extra’s doen voor het Fonds Gehandicaptensport. Binnenkort meer over hoe deze actie er exact uit komt te zien!