Nieuwsbrief oktober 2013

De nieuwsbrief van oktober is uit! Hierin informeren we je over de vernieuwde website, de open plekken voor de Techniek Trainingsweek in week 45, de techniekweken in het tweede deel van het seizoen en je leest een korte impressie van de weken tot nu toe.
Website vernieuwd!
Met trots introduceren wij onze vernieuwde website www.schaatstrainingadvies.nl die afgelopen weekend live is gegaan. Hiermee is de site niet alleen moderner, maar ook in navigatie en het vinden van informatie over de activiteiten van Schaatstraining advies & begeleiding vereenvoudigd.
Nog plaats vrij in november-week
Na vier succesvolle Techniek Trainingsweken aan het begin van het schaatsseizoen, organiseren we ook de eerste helft van november nog een aantal weken op het schitterende ijs van Inzell. In één van die weken, te weten week 45, zijn nog enkele plaatsen vrij en dus kun je je voor die week nog aanmelden.
Techniekweken tweede deel seizoen
Na de techniekweken in november in Inzell en de week rondom de International Masters’ Criterion in Erfurt begin december, zetten we weer nieuwe weken open: een Kerstweek en een Sprintweek!
Veel succes en plezier in Inzell
Schaatstraining advies & begeleiding vertoeft het gehele najaar in Inzell, waarbij er al vier Techniek Trainingsweken in het ‘vroege najaar’ plaatsvonden. Met succes en vooral heel veel schaatsplezier.
Hier vind je de volledige nieuwsbrief van oktober 2013.