Nieuwsbrief oktober 2012

Met de nieuwsbrief van oktober die we zojuist hebben verspreid geven we een impressie van de mooie skeelerclinic die Schaatstraining advies & begeleiding in samenwerking met Dave van Dam Sport uit Stolwijk organiseerde voor de Speelweek van Stolwijk, een impressie van de geslaagde techniekweken in de ‘vroege herfst’ in Inzell en informeren we je over de techniekweken die in de tweede helft van dit seizoen gepland staan. En tot slot wat info over het zomerijs.
 
Skeelerclinic Speelweek Stolwijk
Op maandag 13 augustus organiseerden Dave van Dam Sport uit Stolwijk en Schaatstraining advies & begeleiding gezamenlijk een skeelerclinic voor de Speelweek van Stolwijk op de skeelerbaan van Lekkerkerk.
Techniekweken ‘vroege herfst’ Inzell weer geslaagd!
In navolging van één ‘vroege herfst’ week Inzell in 2011 was Schaatstraining advies & begeleiding dit jaar maar liefst drie weken in het vroege najaar in Inzell aanwezig. Er was bijzonder veel animo om juist aan het begin van het seizoen extra aan de techniek te werken.
Trainingsweken 2e helft winterseizoen
Ook in de tweede helft van het winterseizoen staan er weer twee trainingsweken op het programma. Beide speciaal voor Masters die aan de internationale Sprint- of Allroundwedstrijd willen deelnemen.
Zomerijs 2013
Nu al is er veel vraag naar trainingsweken op het zomerijs van Inzell. Op dit moment is nog niet bekend welke maand de baan van Inzell geopend zal zijn.
 
Hier vind je de volledige nieuwsbrief van oktober 2012.