Nieuwsbrief mei 2013

De nieuwsbrief van mei is uit. In deze nieuwsbrief vind je de informatie over de zomertrainingen die van start zijn gegaan, de 3e Relatie Trainingsdag, de Techniek Trainingsweken voor het nieuwe seizoen (zomer en najaar) en over de persoonlijke begeleiding.

 
Zomertraining weer van start!
Net als vorig jaar organiseert Schaatstraining advies & begeleiding weer een aantal zomertrainingen: skeelertraining op vrijdagmorgen en droogtraining op zaterdagmorgen.
Veel aanmeldingen voor 3e Relatie Trainingsdag
Er zijn ontzettend veel aanmeldingen binnengekomen voor onze 3e Relatie Trainingsdag die op zondag 26 mei plaatsvindt in Doorn. De dag staat net als voorgaande jaren in het teken van techniek en tips en adviezen rondom de uitvoering van oefeningen en schaatstraining. Zodat je de zomer thuis veilig en effectief aan de slag kunt met de diverse trainingsvormen!
Alle Techniek Trainingsweken 2013-2014 op een rij
Zoals al in de vorige nieuwsbrief gemeld, is het animo voor de Techniek Trainingsweken in het nieuwe seizoen ontzettend groot. Veel weken zijn al volgeboekt, maar gelukkig zijn er ook nog plaatsen vrij!  
Persoonlijke begeleiding: veel nieuwe deelnemers
Ik ben er erg trots op dat er weer veel nieuwe deelnemers zijn bijgekomen die het komende seizoen met een persoonlijk jaarplan en schema’s aan de slag willen. Dank voor jullie vertrouwen in Schaatstraining advies & begeleiding!
 
Lees hier de volledige nieuwsbrief van mei 2013.