Nieuwsbrief juni 2013

De nieuwsbrief van juni is uit! Met informatie over de techniekweken in Inzell die 1 juli met een internationaal gezelschap van start gaan, het tweede blok zomertrainingen en een impressie van de geslaagde 3e Relatie Trainingsdag.

Zomerijs Techniekweken in Inzell van start met een internationale week
Maandag 1 juli gaat de eerste van de vier Techniek Trainingsweken op het zomerijs in Inzell van start. Vier weken die al snel volgeboekt waren met deelnemers van alle leeftijden en uit veel verschillende landen. De eerste week is een echte internationale week. Met deelnemers uit Canada, Zwitserland, Duitsland, Zweden, Rusland en ook enkele uit Nederland.
Tweede blok zomertrainingen
In de tweede helft van de zomer gaan we weer verder met de zomertrainingen in Nederland: skeelertraining op vrijdagmorgen in Lisserbroek en droogtraining op zaterdagmorgen in Driebergen.
3e Relatie Trainingsdag weer zeer geslaagd!
Op zondag 26 mei vond de inmiddels traditionele jaarlijkse trainingsdag plaats op het skeelerterrein in Doorn. Ondanks de hele week regen, bleef het deze dag gelukkig droog en konden alle clinics gewoon plaatsvinden. Zelfs de zon kwam zo nu en dan langs, wat het samen met de grote, enthousiaste opkomst tot een geweldige dag maakte!
 
Lees hier de volledige nieuwsbrief van juni 2013.