Nieuwsbrief december 2012

Het jaar sluiten we af met een nieuwsbrief waarin je informeren over het fantastische jaar dat we hebben gehad met Schaatstraining advies & begeleiding. Graag bedanken we iedereen die daaraan heeft bijgedragen graag voor dit fantastische jaar! Daarnaast vind je een korte impressie van de Techniekweken in het najaar in Inzell en Erfurt, en informeren we je over de vervolgweken in het nieuwe jaar en alvast wat info over het zomerijs.
 
Wat een fantastisch jaar!
Met maar liefst 11 trainingsweken, vele clinics, een groeiend aantal deelnemers aan de persoonlijke begeleiding, deelnemers uit Nederland EN buitenland en een drukbezochte Relatie Trainingsdag kunnen we bij Schaatstraining advies & begeleiding terugkijken op een fantastisch 2012. In totaal hebben we dit jaar 70 schaatsers begeleid!
Techniekweken najaar in Inzell en Erfurt: top!
Half november waren we met een groep in Inzell om rustig aan de techniek te werken. Topijs, topuren en topdeelnemers. Een superweek! Nog geen twee weken daarna vertrokken we alweer naar Erfurt. Met maar liefst 16 masters die daar deelnamen aan de “9th Erfurt Criterion”, een internationale wedstrijd voor masters over een 500, 1000, 1500 en 3000 meter.
Trainingsweken 2e helft winterseizoen
Ook in de tweede helft van het winterseizoen staan er weer drie trainingsweken op het programma.

  • De eerste is op verzoek van de Clubselectie van IJsclub Haarlem. Met maar liefst tien junioren zullen we van 2 tot 6 januari in Inzell aan de techniek werken, om hen klaar te stomen voor de belangrijkste periode van het seizoen!
  • De andere twee weken zijn specifiek voor Masters die deelnemen aan de internationale Sprint- (Inzell) of Allroundwedstrijd (Berlijn).

Zomerijs 2013
Nu al is er veel vraag naar trainingsweken op het zomerijs van Inzell. Inmiddels is bekend dat de Duitse bond voor 2013 gekozen heeft om het zomerijs aan Erfurt toe te kennen. En dat betekent dat andere Duitse ijsbanen in juli niet mogen openen.
 
Hier vind je de volledige nieuwsbrief van december 2012.