Nieuwsbrief augustus 2012

In de nieuwsbrief van augustus vind je een impressie van de topweken op het zomerijs van Inzell, informeren we je over de skeeler- en droogtrainingen en de trainingsweken in het najaar.
Topweken in Inzell!
Vier weken lang was Schaatstraining advies & begeleiding in Inzell. Elke week een andere groep enthousiaste schaatsers die op het mooie Inzell-ijs aan hun techniek wilden werken. Schaatsers in de leeftijd van 11 tot 70 jaar. Veel Nederlandse schaatsers, maar ook een (Italiaanse) Spanjaard, een Noor, een Canadese en drie Zweden!
Skeeler- en droogtraining weer van start
Terug uit Inzell betekent dat we weer actief zijn in Nederland met verschillende activiteiten. Op vrijdagmorgen kun je in Lisserbroek terecht voor een skeelertraining. En op zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur doen we een droogtraining in de bossen van Driebergen.
Trainingsweken najaar 2012
Vanaf half september vertoeft Schaatstraining advies & begeleiding opnieuw voor drie weken in Inzell. Daarna volgt er in november een week in Inzell. En tot slot organiseren we weer een week rondom de IMSSC-wedstrijd in Erfurt.
 
Hier vind je de volledige nieuwsbrief van augustus 2012.