Nieuwsbrief april 2013

In de nieuwsbrief van april vind je alle informatie over de 3e Relatie Trainingsdag die we op 26 mei in Doorn organiseren. Ook vind je informatie over de Techniek Trainingsweken op het zomerijs en in de herfst in Inzell en over de clinics die Schaatstraining advies & begeleiding in de zomer organiseert.
 
3e Relatie Trainingsdag: 26 mei
Op zondag 26 mei organiseert Schaatstraining advies & begeleiding haar 3e Relatie Trainingsdag op het skeelerterrein van de Doornse IJsclub in Doorn. De dag staat net als voorgaande jaren in het teken van verschillende trainingsclinics gericht op de uitvoering en techniek. Je krijgt tips en adviezen mee zodat je de zomer thuis veilig en effectief aan de slag kunt met de diverse trainingsvormen!
Overweldigend animo voor techniekweken op zomerijs
Schaatstraining advies & begeleiding organiseert vier Techniektrainingsweken in de maand juli op het zomerijs van Inzell. Nog voordat de weken opengesteld zijn om in te schrijven, zijn deze al volledig volgeboekt.
Techniekweken herfst 2013
Ook in het najaar organiseert Schaatstraining advies & begeleiding regelmatig Techniektrainingsweken in het Zuidduitse Inzell.
Zomerclinics: droogtraining en skeeleren
Net als vorig jaar organiseert Schaatstraining advies & begeleiding weer een aantal zomerclinics gericht op de techniek.
 
Hier vind je de volledige nieuwsbrief van april 2013.