Nieuwsbrief april 2012

Lees in de nieuwsbrief van april over het einde van het seizoen met de long distances races en de sprintvierkamp in Heerenveen, over de trainingsweken van het nieuwe seizoen, de datum van de 2e Relatie Trainingsdag en over eventuele gezamenlijke zomertrainingen.
Schaatsseizoen ten einde
Met de internationale long distances races en internationale sprintvierkamp vorige week is het schaatsseizoen nu echt ten einde.
Trainingsweken 2012-2013 lopen razend hard!
Vanwege het enorme animo voor de voorinschrijving van de techniek trainingsweken voor het seizoen 2012-2013, hebben we onlangs nog meer trainingsweken in de planning gezet. Ook die lopen al snel vol en inmiddels zijn er alleen nog enkele plaatsen beschikbaar in de volgende twee weken.
Tweede Relatie Trainingsdag
Net als vorig jaar, organiseert Schaatstraining advies & begeleiding ook dit seizoen weer een Relatie Trainingsdag. Locatie volgt nog, maar zet alvast in je agenda: zaterdag 2 juni 2012 10.00-16.00 uur.
Gezamenlijke trainingen
Uit diverse hoeken is er vraag naar mogelijkheden voor gezamenlijke zomertrainingen. Daarom ben ik bezig met het organiseren van een aantal skeelertrainingen in Lisserbroek (vrijdagmorgen) en een aantal droog/circuittrainingen (zaterdagmorgen) in omgeving Utrecht.
 
Hier vind je de volledige nieuwsbrief van april 2012.