Na het zomerijs nu weer op het droge!

Wat een geweldige weken hebben we gehad op het zomerijs van Inzell! In vier 5-daagse weken hebben 48 schaatsers heel veel ijsplezier mogen bezorgen.
De eerste techniekweek verbleven we met de Russische deelnemers en 1 Noorse deelnemer in het KIA Top Sport Hotel, waar oud-Russisch topschaatster Svetlana Kaykan steeds graag meehielp met vertalen tijdens de techniekanalyses en diverse trainingen. Daarnaast verzorgde zij, als oudtopsprintster, ook de starttraining. Een prachtige week, waarbij de taalbarrière tussen het Russisch en het Nederlands door de passie voor het schaatsen compleet teniet werd gedaan.
Daarna volgden drie weken met deelnemers uit diverse landen en van leeftijden van 11 tot 75! En weer bleek dat noch taal, noch leeftijd uitmaakt in deze weken. De passie voor het schaatsen is waar het iedereen om te doen was en waar wij deze weken graag aan hebben bijgedragen. Gretig werd er gebruikgemaakt van de filmanalyses waarna er in de training daarna weer direct geprobeerd werd met de verbeterpunten aan de slag te gaan. Geweldig om zoveel enthousiaste sporters te hebben mogen begeleiden deze weken.
Ook het aanstellen van een tweede trainster tijdens deze drukke zomerweken, werd erg goed gewaardeerd. Jetske viel bij zowel jong als oud bijzonder goed in de smaak, zowel door haar technische kennis als het gemak waarmee ze dat met de deelnemers deelde. We zijn er dan ook erg trots op dat Jetske ons deze weken wilde assisteren. Bedankt, Jetske!!
Aan een fotoimpressie op Facebook van alle weken wordt nog gewerkt! Die volgt binnenkort.
En dan nu weer terug in Nederland, waar we weer op verschillende terreinen en omgevingen te vinden zijn:

Je bent welkom aan te sluiten bij deze trainingen! Laat even weten als je erbij bent: info@schaatstrainingadvies.nl.
Een fijne zomer nog!