Jubileum Relatiedag 10 mei zeer geslaagd

Veel zon, een toplocatie, grote opkomst, ongelooflijk veel enthousiasme en een super bijdrage van Jetske Wiersma, Team BAKI en Sonja Lepelaar zorgden voor een prachtig geslaagde 5e versie van onze Relatie Trainingsdag op zondag 10 mei in Doorn.
Maar liefst ruim veertig deelnemers hadden zich gemeld voor deze jubileumdag. Iedereen kon inschrijven voor drie clinics, met de keuze uit sprinttraining, skeeleren, sprongtraining, schaatsplanken en elastieken. Na een uitgebreide warming-up met de hele groep splitsten de deelnemers zich in drie groepen om onder leiding van Jetske, Leen en Monique de eerste clinic te volgen.
De mannen van Team BAKI die door Schaatstraining advies & begeleiding worden gesponsord en tevens trainen op onze schema’s, waren deze dag ook (bijna) voltallig aanwezig om de trainers te assisteren, zodat alle deelnemers volop aandacht en adviezen kregen over de uitvoering van de verschillende oefeningen. Daarnaast verzorgde sprinttalent Bauke Wiersma samen met Coen Otterspeer de sprintclinic. Deze praktische clinic zorgde voor veel nieuwe indrukken en leerpunten bij de deelnemers.
Elke pauze stond er niet alleen koffie en thee klaar, maar stonden er ook lekkere versnaperingen voor iedereen klaar, van bouillon tot gezonde snacks. En na afloop van de dag was het tijd om gezellig na te praten onder het genot van nog meer lekkers als hartige taart, wraps en pasta. Alles op en top verzorgd door de zus van Monique, Sonja Lepelaar.
Heel veel dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan deze geslaagde dag en mooie aftrap voor een nieuw seizoen!
Op onze (openbare) Facebook-pagina vind je een foto-impressie van de dag.