Jetske Wiersma bij ons aan de slag

Met trots kunnen wij melden dat Jetske Wiersma per 1 juli bij Schaatstraining advies & begeleiding aan de slag gaat. Jetske, onlangs afgestudeerd Master of Science in Bewegingswetenschappen, en al een paar jaar in het bezit van het diploma Schaatstrainer/Coach 4, komt ons versterken.
Vorige zomer heeft Jetske al een drietal techniek trainingsweken in Inzell meegedraaid, presentaties verzorgd en trainingen gegeven. Vanaf 1 juli zal ze op parttime basis Schaatstraining advies & begeleiding gaan versterken, zodat we nog meer gebruik van haar kennis kunnen maken.
Ook komende zomer zal Jetske tijdens de drie techniek trainingsweken in Inzell Monique assisteren. Maar ook in het najaar zal zij bij één van de trainingsweken in Inzell meedraaien. Verder is Jetske in het najaar, wanneer Monique in Inzell verblijft, beschikbaar voor (privé)trainingen op Nederlandse ijsbanen. En kan zij dan ook clinics, workshops en presentaties etc. verzorgen voor verenigingen of sportorganisaties, waarbij zij haar kennis vanuit haar opleiding als Master of Sciences ook kan gebruiken.
Jetske: “Tijdens de techniek trainingsweken vorige zomer ben ik onder de indruk geraakt hoe Leen en Monique het concept van Schaatstraining advies & begeleiding opgezet hebben en hun passie voor het schaatsen overbrengen op de deelnemers. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.”
Naast de activiteiten voor Schaatstraining advies & begeleiding blijft Jetske trainer/coach van de gewestelijke selectie junioren B van Zuid-Holland en werkzaam als medewerker Topsport bij de KNSB.
Door het inzetten van een tweede trainster is het voor ons deze zomer weer mogelijk om veel deelnemers een mooie techniekweek te kunnen bieden, waarbij persoonlijke aandacht voorop blijft staan. Daarnaast kunnen we nu in de winter naast onze activiteiten in Inzell, ook in Nederland meer bieden. Laat het zomerijs in Inzell maar beginnen.