Inschrijving trainingsweken Inzell januari 2012

Na het succes van de zomer- en herfsttrainingsweken in Inzell en nog een week in november in Erfurt voor de boeg, staan de nieuwe trainingsweken in Inzell in de planning.

3-8 januari 2012
Na alle feestdagen weer even een week lang werken aan je techniek. De puntjes op de i zetten, zodat je vol vertrouwen aan de start kunt staan van belangrijke wedstrijden die (meestal) aan het eind van het seizoen plaatsvinden. Deze week valt in de vakantie, dus ook sporters die aan de vaste vakantieperiodes vastzitten, kunnen genieten van het mooie ijs en de schitterende omgeving van Inzell!
26 januari-1 februari 2012
Deze week is gericht op masters die deelnemen aan de internationale mastersprintwedstrijd die op 28 en 29 januari op het zuidduitse ijs wordt georganiseerd. Een stukje wedstrijdvoorbereiding, twee dagen wedstrijd en daarna nog drie dagen werken aan de techniek, waarbij uiteraard extra aandacht voor de verbeterpunten uit de wedstrijd.

Meld je aan via info@schaatstrainingadvies.nl.
Zelf met een groep een week plannen?
Wil jij een trainingsweek boeken bij Schaatstraining advies & begeleiding in een andere periode? Voor groepen van minimaal zes personen kan een week naar wens worden ingericht. Mail dan je wensen naarinfo@schaatstrainingadvies.nl.