Extra trainster tijdens zomerijs Inzell

Met trots kunnen wij melden dat we de techniek trainingsweken op het zomerijs in Inzell met twee vaste trainsters zullen draaien.
Zoals eerder gemeld, hebben we een overweldigend aantal reserveringen voor het zomerijs in Inzell ontvangen.
Daarom zijn we opzoek gegaan naar een gelijkwaardige 2e train(st)er die Monique in de 2e, 3e en 4e trainingsweek op het zomerijs kan ondersteunen. En die hebben we gevonden in Jetske Wiersma.
Even voorstellen:
Jetske is 24 jaar jaar en al 5 jaar trainer/coach van de gewestelijke selectie junioren B van Zuid-Holland.
Ze schaatst al vanaf haar 6e jaar en heeft als junior C en B een aantal mooie resultaten geboekt (2e NK Allround, 2e NK Supersprint, Nederlands Kampioen Marathon, 2e Vikingrace), waardoor zij twee jaar voor Jong Oranje mocht uitkomen.
Door een gescheurde voorste kruisband bleven haar prestaties als junior A helaas achter en heeft zij haar schaatscarrière al op jonge leeftijd omgewisseld voor een studie Bewegingswetenschappen en het training geven. Inmiddels is Jetske in het bezit van het diploma Schaatstrainer/coach 4. Daarnaast heeft zij haar Bachelor Bewegingswetenschappen op zak en werkt eraan om dit jaar haar studie Master Bewegingswetenschappen af te ronden.
Jetske: “Tijdens de trainingen breng ik de geleerde theorie, mijn kennis en kunde in de praktijk. Door deze wisselwerking van theorie en praktijk ontwikkel ik mezelf het meest optimaal en blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen van de sport (en andere sporten).”
Door het inzetten van een tweede extra train(st)er is het voor ons mogelijk om veel deelnemers een mooie techniekweek te kunnen bieden, waarbij persoonlijke aandacht voorop blijft staan. Monique is hoofdtrainer tijdens deze weken en Jetske Wiersma zal Monique hierbij ondersteunen. De organisatie in deze weken zal zodanig zijn dat iedereen training van Monique blijft krijgen!
Aanmeldstop zomerijs Inzell
Op dit moment is er nog steeds een aanmeldstop voor de techniek trainingsweken op het zomerijs van Inzell. Vanwege het overweldigend aantal dat zich vooraf heeft gemeld, kunnen we helaas nieuwe aanmeldingen nog even niet plaatsen. Zodra blijkt dat er toch nog plek is in een van de weken, laten we dat uiteraard weten.