Exclusieve inspanningstesten op zaterdag 20 mei 2017

Exclusieve inspanningstesten op zaterdag 20 mei 2017

Schaatstraining advies & begeleiding helpt schaatsers het beste uit zichzelf te halen. Om jouw doel te bereiken, wil je effectief en gericht trainen. Daarom is het verstandig om jezelf regelmatig te laten testen.
Samenwerking Zoetemelk Pro indoorcycling
Om je daarbij te helpen, zijn wij met Zoetemelk Pro indoorcycling in Roelofarendsveen een samenwerking aangegaan. Voormalig topschaatser Diane Valkenburg verzorgt daar testen zoals de VO2max-test incl. lactaatmeting en de Wingate-test.

De VO2max-test is belangrijk om de fysieke conditie te bepalen, maar hiermee worden ook de trainingszones bepaald, zodat je je trainingen in de juiste zones kunt uitvoeren. De Wingate-test is een sprinttest waarbij gedurende 30 seconden het sprintvermogen wordt getest.

Exclusieve testdag
Exclusief voor de schaatsers van Schaatstraining advies & begeleiding organiseren we op zaterdag 20 mei 2017 samen met Zoetemelk Pro indoorcycling een testdag met ’s morgens een Wingate-test en (na minimaal drie uur rust) ‘s middags een VO2max-test met lactaatmeting. Tussendoor word je een lunch aangeboden!

Naast deze testdag kun je blijvend gebruikmaken van de verschillende testen bij Zoetemelk Proindoorcycling. Zo kun je bijvoorbeeld gedurende het seizoen een aantal keren gebruikmaken van de 6’-submax-test. Daarmee heb je goed vergelijkingsmateriaal voorhanden hoe het (conditioneel) met je gaat. Hiervoor kun je direct contact zoeken met Diane Valkenburg.

Hier vind je de prijzen van de verschillende testen en de speciale kortingen voor schaatsers van Schaatstraining advies & begeleiding.

Deelnemen?
Wil je meedoen aan de exclusieve testdag op zaterdag 20 mei? Stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl.