Eerste techniekweek najaar ideale omstandigheden

Eerste techniekweek najaar ideale omstandigheden

Gedurende het hele najaar en de winter van 2017 is Schaatstraining advies & begeleiding weer in Inzell aanwezig en zullen we weer volop Techniek Trainingsweken organiseren in en rond de Max Aicher Arena. Al deze weken staan volledig in het teken van de schaatstechniek en staan open voor wedstrijdschaatsers van alle niveaus.

De eerste week van het seizoen is week 38, direct als de ijsbaan opengaat: van zondagavond 17 t/m vrijdagmorgen 22 september 2017. Een topweek om aan deel te nemen, aangezien de ervaring is dat het dan nog niet zo druk in Inzell is als in de weken erna.

Oftewel mooie rustige trainingsuren, waarbij je – voordat ‘jouw eigen ijsbaan opengaat’ – al lekker een week lang aan je techniek kunt werken, met speelse oefeningen en volop filmanalyse.

In oktober zullen veel internationale en Nederlandse (sub)topteams naar Inzell komen om daar te trainen en goede wedstrijden te rijden om zich te kwalificeren voor belangrijke wedstrijden. Natuurlijk ook leuk om dan in Inzell te zijn!

De weken 45, 46, 48 en 50 zijn weer in een periode dat het wat rustiger zal zijn. Ook week 2 (in januari) zal een uitstekende gelegenheid zijn om in alle rust aan je techniek te werken.

En zit je aan de schoolvakanties vast, dan biedt de Kerstweek uitkomst: van woensdag 27 t/m zondag 31 december!

Een aantal weken is inmiddels al volgeboekt, maar voor die mooie eerste week van het seizoen (week 38) zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

Heb je interesse in die week? Stuur dan een mail naar info@schaatstrainingadvies.nl!