Eerste jubileum!

Vandaag, donderdag 16 juli 2015, bestaat Schaatstraining advies & begeleiding officieel vijf jaar!
Mooi bedrijf
In deze vijf jaar is er veel gebeurd. We hebben ongelooflijk veel techniekweken in Inzell en ook in Erfurt mogen organiseren. Voor deelnemers uit Nederland, maar ook heel veel uit het buitenland. Voor jong en oud. Voor verschillende niveaus. Geweldig!
Ook hebben we volop privé en groepstrainingen mogen verzorgen in Nederland en Inzell, clinics en trainingsdagen en bijscholingen en presentaties voor trainerskorpsen.
En tot slot begeleiden we bijna veertig schaatsers met persoonlijke trainingsschema’s op maat via de online portal.
Kortom, een uniek concept, waarmee we veel schaatsers kunnen helpen net iets meer uit zichzelf te halen en zich te ontwikkelen tot een nog betere schaatser. We zijn dan ook ontzettend trots op onze mooie bedrijf.
De mooiste K5
Om dit jubileum te vieren hebben we dit jaar een nieuwe kledinglijn laten ontwikkelen door Zaes. Deze kleding kan iedereen bij ons bestellen.
Voor de mooiste K5-foto stellen we drie artikelen uit de nieuwe kledinglijn als prijs beschikbaar.

1e prijs: Schaatsjack 2nd Layer
2e prijs: Bodywarmer (Windvest Atome Proline)
3e prijs: Running shirt

Wat moet je hiervoor doen? Je stuurt uiterlijk 1 september 2015 een unieke foto van jezelf in de K5-positie naar ons toe. De drie meest unieke inzenders ontvangen van ons één van de drie mooie prijzen.
Voorwaarden:

  • Je hebt in de jaren 2010 t/m 2015 deelgenomen aan een van de activiteiten van Schaatstraining advies & begeleiding of staat ingeschreven voor een van de komende activiteiten.
  • Je stuurt de foto via de mail naar info@schaatstrainingadvies.nl, twittert naar @schaatstraining of post hem op Facebook t.a.v. Schaatstraining advies & begeleiding.
  • Het mag uiteraard een ludieke foto zijn, zolang er maar geen sprake is van een onveilige situatie voor jezelf of voor een ander.
  • Een deskundige jury, bestaande uit Jetske, Leen en Monique, bepaalt de uitslag. Over de totstandkoming van de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars worden de eerste week van september bekendgemaakt via de website en Social Media.