Aanmeldingen najaar Inzell gaan hard!

Aanmeldingen najaar Inzell gaan hard!

De aanmeldingen voor het najaar gaan hard! Heel het najaar en de winter organiseren we weer Techniek Trainingsweken op het prachtige ijs van de Max Aicher Arena. En drie van de zes najaarsweken zijn inmiddels al vol!!

Waar we nog wel plek hebben? Week 40 (nog eentje), week 47 en week 48! En ook voor de Kerstweek en de Sprintweek hebben we nog ruimte genoeg. Check onze agenda voor data en meer informatie binnen een specifieke week.

Over onze Techniek Trainingsweken… Een week lang aandacht voor techniek, jóuw techniek! Door middel van specifieke trainingen rondom een thema, oefeningen, voelen, ervaren en (persoonlijke) filmanalyses. Trainingen op mooie, rustige ijsuren. Training op jouw eigen tempo en niveau. Persoonlijke aandacht. Een presentatie over een bepaald schaatsthema. Voor wedstrijdschaatsers van elk niveau.

Kortom, als je een week lang wilt werken aan je schaatstechniek, in de prachtige omgeving van het kuuroord Inzell, wacht dan niet te lang met aanmelden en stuur een mail voor informatie en het aanmeldformulier.