Alpenliebe Design Hotel / Das Top Sport Hotel

In oktober 2013 is het Kia Top Sport Hotel geopend, als onderdeel van de reeds daarvoor bestaande Kia Speed ​​Skating Academy. Inmiddels is de academy gestopt, maar kunnen we luxe kamers in “Alpenliebe Design Hotel” alsmede de goede op topsporters gerichte kamers in de voormalige academy (nu Das Top Sport Hotel) als onderkomen aanbieden tijdens onze trainingsweken.

Beide hotels zijn gevestigd in het voormalige ziekenhuis van het dorp, dat volledig is gerenoveerd om te kunnen voldoen aan de eisen van een topsport atleet. Er zijn kamers van allerlei niveau te boeken, van sober in Das Top Sport Hotel tot zeer luxe in het Alpenliebe Design Hotel. Wat alle kamers gemeen hebben, zijn dat ze gericht zijn op (top)sporters: een goed bed, veel kledinghaken om je kleding te laten drogen en overal is WIFI aanwezig. In de ‘Basic’ kamers in het zijn de douches en toiletten in de gang. In de Comfort Plus kamers heb je een eigen douche en toilet op je kamer. Daarnaast zijn er speciale hoeken in het hotel waar de schaatsen kunnen worden geslepen.

Het eten in dit hotel is speciaal gericht op (top)sporters, wordt vers gemaakt en is voorzien van alle benodigde voedingsstoffen die een sporter nodig heeft. Kortom, een weekje leven als een echte topsporter.

Website Alpenliebe Desgin Hotel / Website Das Top Sport Hotel

Agenda