Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Exclusieve Inspanningstestdag

september 27

Op vrijdag 27 september 2019 hebben we onze tweede exclusieve Inspanningstestdag van dit jaar gepland voor sporters van Schaatstraining advies & begeleiding.

Nieuwe locatie

De testdag wordt weer uitgevoerd door voormalig topschaatser en inspanningsfysioloog Diane Valkenburg en voor het eerst op haar nieuwe testlocatie in Hoogmade.

Op deze nieuwe locatie maakt Diane gebruik van nieuwe, verbeterde testapparatuur. Ze heeft twee Monark testfietsen die het vermogen beter meten en regelen. Daarnaast heeft ze een nieuw ademgasanalyse systeem dat naast de opname van zuurstof ook de afgifte van koolstofdioxide meet. Daarmee kan ze tijdens de VO2max test je omslagpunt en energieverbruik nog beter in kaart te brengen.

Testen

Je kunt deelnemen aan twee inspanningstesten: een Wingate en een VO2max test.

We starten met de 30 seconden durende Wingate sprinttest. Daarin wordt jouw anaerobe vermogen gemeten. Dit vermogen is een goede voorspeller voor schaatsprestaties.

Na een herstelperiode wordt een VO2max test uitgevoerd. Deze test meet je maximale aerobe vermogen, je maximale hartslagfrequentie, je maximale zuurstofopname en je lactaatcurve. Aan de hand van deze test kan jouw omslagpunt worden bepaald en jouw trainingszones worden opgesteld. Zo geven deze testresultaten informatie om je trainingen nog beter in te richten.

Kosten

Speciaal voor deelnemers van Schaatstraining advies & begeleiding heeft Diane een mooi aanbod voor deze testdag gemaakt.

Aanmelden

Wil je deelnemen of benieuwd naar de kosten? Stuur dan een mail.

Gegevens

Datum:
september 27

Locatie

BeterTrainen
Vissersweg 16
Hoogmade, 2355 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
http://beter-trainen.nl/inspanningstesten/