Kia Top Sport Hotel

In oktober 2013 is het Kia Top Sport Hotel geopend, als onderdeel van de reeds bestaande Kia Speed ​​Skating Academy. In samenwerking met Marnix Wieberdink kunnen we ook dit hotel als onderkomen bieden tijdens onze trainingsweken.

Het hotel is gevestigd in het voormalige ziekenhuis van het dorp, dat volledig is gerenoveerd om te kunnen voldoen aan de eisen van een topsport atleet. De kamers zijn sober ingericht, maar met alle belangrijke zaken voor een (top)sporter, zoals een heel goed bed, veel kledinghaken om je kleding te laten drogen en overal is WIFI aanwezig. In de ‘Basic’ kamers zijn de (zeer goede) douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik in de gang. In de Comfort Plus kamers heb je een eigen douche en toilet in je kamer. Op beide verdiepingen is er een speciale hoek waar de schaatsen kunnen worden geslepen.

Daarnaast kun je nu ook in een van de slaapzalen van de academy zelf verblijven: SportPension Inzell. Dit is het deel waar voorheen de atleten verbleven die bij de Top Sport Academy waren aangesloten.

Het eten in het Kia Top Sport Hotel is speciaal gericht op (top)sporters, wordt vers gemaakt en is uiteraard voorzien van alle benodigde voedingsstoffen die een sporter nodig heeft. Kortom, een weekje leven als een echte topsporter.

 

Website Kia Top Sport Hotel / Website SportPension Inzell

Terug naar Samenwerking